6 feb 2012

Cuídate en Positivo - El GAG organitza en la seu una xerrada amb membres de Gaylespol.




El GAG te invita a una xerrada amb Gaylespol.
Associació de gais i lesbianes policies.
Gaylespol, és l'associació de policies gais i lesbianes, única a l'Estat espanyol, integrant de l'EGPA, l'associació europea de policies gais que connecta les associacions d'aquest tipus existents a cada país del vell continent, referent en la lluita pels drets de les persones LGTB.

En aquesta xerrada us explicarem quina és la funció d'aquesta associació, que és doble (de suport als propis policies LGTB dins el seu entorn laboral i d'assessorament a les institucions amb competències en seguretat pública i al col·lectiu LGTB per millorar les seves relacions). També els seus orígens, la seva evolució i en què us pot ajudar a vosaltres, i a tota la comunitat no només LGTB, sinó també a contribuir a una societat millor…els drets LGTB són només una part, una vessant de la resta de drets fonamentals que s'interrelacionen entre si.

Tanmateix, i des d'una perspectiva més pràctica, us donarem una sèrie de consells útils per poder gaudir més lliurement de l'exercici dels vostres drets i d'un bon nivell de convivència ciutadana amb el vostre entorn, des de la llibertat sexual i afectiva.

Finalment obrirem un torn de paraules per tal que ens plantegeu tots els dubtes què pugueu tenir sobre els temes de policia, seguretat pública i homosexualitat.

No et perdis està oportunitat de saber més sobre els teus drets. A més, participa i fes amics.

Dia: Dissabte 11 de febrer.
Hora: 18h
Lloc: Casal Can Portabella (c/Virgili, 24).
Com arribar-hi: Metro (L9,L10-Onze de setembre).
Bus 11, 26, 34, 36, 40, 126, B20, B22

Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG)
http://www.amicsgais.org
Tel: 620.550.768

No hay comentarios: