7 jun. 2011

VIH Sida Cuídate en Positivo - Barcelona - Gais Positius Invita Jornadas Relaciones Laborales.


“III JORNADA SOBRE LES RELACIONS LABORALS DE LES PERSONES QUE VIUEN AMB VIH/SIDA”

El Món Empresarial i el Treballador amb VIH. Superant resistències.

Aquesta jornada té com a objectiu possibilitar l’inici d’un debat i diàleg entre diferents sectors implicats en les relaciones laborals de les persones que viuen amb VIH/SIDA. En concret, considerem imprescindible posar sobre la taula un tema com és el del món empresarial i el treballador amb VIH. El teixit empresarial és imprescindible per afavorir la integració de persones que viuen amb VIH, i per això sensibilitzar i informar així com debatre les dificultats i/o reticències que poden tenir els empresaris i les empresàries en contractar a persones seropositives és un dels objectius d’aquesta jornada.

També es parlarà de la Responsabilitat Social Empresarial com a estratègia que pot proporcionar elements claus per establir un nou marc d’intervenció empresarial que tingui com objectiu l’acció social en l’àmbit de la contractació i/o relacions laborals de les persones seropositives, facilitant informació que trenqui els estereotips i evitant actuacions empresarials discriminatòries i il·legals que atemptin contra els drets dels treballadors/res.

La jornada tindrà lloc a la sala de les Cotxeres del Palau Robert de la ciutat de Barcelona dimarts 21 de Juny de 16 a 21h.

Recordem que;

No hay comentarios: